/BABAl i tij nuk është më gjaIIë, por ai i shkruan një Ietër: Eja baba, unë kam ditëIindjen

BABAl i tij nuk është më gjaIIë, por ai i shkruan një Ietër: Eja baba, unë kam ditëIindjen

Kur ai ishte tre vjeç humbi babanë e tij dhe në moshën 7 vjeçare ai i nisi një letër babait që nuk jetonte më. Një letër në parajsë.

I vogli në letër kishte shkruar:
A mund të ma sillni babanë për datëlindjen time.”

Ata që e lexuan këtë letër në postën e Mbretërisë së Bashkuar u përlotën dhe një nga punonjësit vendosi t’i kthente përgjigje të voglit.

Ai i nisi një letër ku shkruhej:

Ne kaluam shumë sfi da por ia çuam letrën babait tuaj në parajsë.

Ne duam që çdo letër që ju na nisni të dorëzohet.

Babai e mori letrën tuja dhe ai është me gr ip dhe nuk mundet të vijë, pasi nuk do që t’ua ngjis juve.