‘BaIIë për baIIë me vde kjen’: Si i shpëton ky njeri PlCKlMlT të GJARPËRlT më heImues në botë

0
267

Një person ka filmuar vetën në një situatë të cilën nuk do donte të ishte askush.

Personi në fjalë është incizuar nga një mik i tij teksa po i rrezi/kohej jeta nga një gjarpër me zile.

Specia në fjalë ia përshkon edhe trupin, por përkundër kësaj, i rrezi/kuari shfaq gjakft/ohtësi të madhe.

Videoja është ngarkuar nga ‘Daily Mail’ në faqen e tyre zyrtare të videove në Facebook, e cila ka marrë qindra reagime.

Disa prej komentuesve e kanë përshkruar eksperiencën si “skizo/frenike”.

Gjarprinjtë me zile shquhen të jenë një ndër speciet më hel/muese të vargut zinxhiror të grupit të kafshëve që lëvizin zva/rrë.

Habitati i tyre i preferuar është rëra, por disa prej tyre gjenden edhe nëpër male.

Përkundër distancës shumë të afërt të zvarr/anikut me njeriun, ky i fundit arrin ta shmangë atë dhe të vrapojë nga ai, gjersa ky i fundit nuk e sheh më si prenë e tij. Për ta parë ngjarjen të plotë