‘BALLË PËR BALLË ME VDEKJEN’: SI I SHPËTON KY NJERI KAFSHlMlT TË GJARPRlT MË HELMUES NË BOTË

0
373

Personi në fjalë është incizuar nga një mik i tij teksa po i rrezikohej jeta nga një gjarpër me zile.

Specia në fjalë ia përshkon edhe trupin, por përkundër kësaj, i rrezikuari shfaq gjakftohtësi të madhe, shkruan lajmeflesh.

Videoja është ngarkuar nga ‘Daily Mail’ në faqen e tyre zyrtare të videove në Facebook, e cila ka marrë qindra reagime.

Disa prej komentuesve e kanë përshkruar eksperiencën si “skizofrenike”.

Gjarprinjtë me zile shquhen të jenë një ndër speciet më helmuese të vargut zinxhiror të grupit të kafshëve që lëvizin zvarrë.

Habitati i tyre i preferuar është rëra, por disa prej tyre gjenden edhe nëpër male.

Përkundër distancës shumë të afërt të zvarranikut me njeriun, ky i fundit arrin ta shmangë atë dhe të vrapojë nga ai, gjersa ky i fundit nuk e sheh më si prenë e tij.

Për ta parë ngjarjen të plotë, ndiqeni videon e mëposhtme. /Lajmeflesh.com/

https://www.facebook.com/v3.0/plugins/video.php?app_id=348280475330978&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df32db1adf1ad304%26domain%3Dshprehja.com%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fshprehja.com%252Ff2710b55d156584%26relation%3Dparent.parent&container_width=0&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDailyMail%2Fvideos%2F618646712126733%2F&locale=en_US&sdk=joey&width=640