/Ballkani nuk gjen QETESl, TERMETl i f uqishëm g odet Greqinë

Ballkani nuk gjen QETESl, TERMETl i f uqishëm g odet Greqinë

Një të.rmet me magn.itudtë 5.6 Ri.hter ka tr.onditur rajonin e Kretës në Greqi.

Të.rmeti ka rënë rreth orës 09:50 dhe epiq.endra ka qenë në det në jug-lindje të ishullit të Kretës.

Qendra SizmoIogjike Europiane-Mesdhetare njofton se të.rmeti kishte një thellësi 20 kilometra dhe është i shkallës 5.6 Ri.hter.

Ai është ngjajashëm për nga forca me të.rmetin që tron.diti Shqipërinë të shtunën.

Ndërkohë raportohet gjithashtu se një të.rmet i shkallës 4.7 Ri.hter ka rënë në rajonin perëndimor të Turqisë, 64 kilometra në perëndim të Stambollit. /Opinion.al