/Bankomatet kanë një kamër të fshehtë dhe nuk e keni idenë se ku është (Foto)

Bankomatet kanë një kamër të fshehtë dhe nuk e keni idenë se ku është (Foto)

Pranë bankave nuk ka vetëm kamera nga lart që na vëzhgojnë, janë edhe disa në bankomate.

Ndoshta nuk e dini, por njëra prej tyre ndodhet pikërisht aty ku dalin paratë.

Është kjo ajo që është zbuluar së fundmi në Angli dhe dyshohet se të tilla janë kudo nëpër botë, madje nuk është çudi nëse kemi dhe në Shqipëri.

Por, sipas policisë në Angli, kjo është e paligjshme, pasi përdoruesve mund t’u merret kodi bankar. Një veprim i tillë ka ndodhur edhe vitin e kaluar në rrugën St Paul të Londrës.  Ja  ku duket qarte kamera e zbuluar.