/BANKOMATl nuk nxirrte para, teknikët “truIIosen” nga ajo çfarë gjejnë brenda

BANKOMATl nuk nxirrte para, teknikët “truIIosen” nga ajo çfarë gjejnë brenda

Një tjetër ngjarje e paz;akontë është shënuar në Indi.

Shumë klientë ishin ankuar tek autoritetet përkatëse se një bankomat kishte probIeme me nxjerrjen e parave.

ATM kishte ngecur dhe nuk i përgjigjej komandave kështu që teknikët e hapën për të parë se çfarë e shkaktonte probIemin.

Më shumë se 13 mijë dollarë ishin bërë copash, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit.

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish, pasi klientët u ankuan se ATM kishte probIeme dhe nuk nxirrte paratë.

Në momentin që ata shkuan për të kontrolluar makinerinë, u hasën me skenën e pazakontë, të kartëmonedhave që ishin copëtuar.