/“B*çe e mu*it, o të q*fsha robt”, pIas keq SHERRl me gota kokës mes vajzave në lokaI (Video)

“B*çe e mu*it, o të q*fsha robt”, pIas keq SHERRl me gota kokës mes vajzave në lokaI (Video)

Një shèrr mes tre vajzash ka ndodhur në mbrëmje në një lokal në kryeqytet.

Të rejat gòditen me gota dhe sháhen me njëra-tjetrën pa e kursyer aspak fjalorin banal.

Për të shuar sherrin mes vajzave është dashur ndërhyrja e personelit të lokalit, ndërkohë që më pas gjendja është qetësuar.

Nuk dihet arsyeja përse ka ndodhur një ngjarje e tillë ndërsa ditët e fundit janë raportuar shpesh zènka mes femrave në rrugët e kryeqytetit.