/Bëhen gati ARRESTlMET “VIP” nga SPAK, dorëzohet Rama dhe njerëzit e tij në pushtet, PRlTET kthesa e Berishës dhe Metës

Bëhen gati ARRESTlMET “VIP” nga SPAK, dorëzohet Rama dhe njerëzit e tij në pushtet, PRlTET kthesa e Berishës dhe Metës

SPAK do të nisë arr*stimet “VIP” dhe do të ndë;shkojë të gjithë politikanët që kanë bërë zuIIume

Politika shqiptare duket se po dorëzohet para drejtësisë së re, që po vjen dhe shumë shpejt do të g*dasë me themel kr*min dhe korru.psionin në të gjitha nivelet.

Në mbledhjen e djeshme të grupit parlamentar të Partisë Socialiste, ka qenë vetë Rama që ka thënë se SPAK do të nisë menjëherë nga arr*stimet “VIP”, duke futur padyshim në këtë rrethe dhe veten e tij.

Dihet që kryeministri shqiptar është etiketuar nga opozita, populli shqiptar, pr edhe ndërkombëtarët, si një politikan i korr.uptuar, që kan*bizoi dhe kr*minalizoi Shqipërinë.

Vetë Rama ka dhënë garanci para deputetëve të tij në PS se Reforma në Drejtësi nuk do të pengohet nga askush, duke dhënë mesazhin se ai është dorëzuar dhe nuk do të vijojë Iuftën kundër kësaj reforme madhore, që do she;mbë me themel kr*min dhe korru.psionin në politikë.

Kujtojmë që e gjithë politika shqiptare është e tm*rruar nga SPAK e BKH dhe po l.ufton në bllok kundër ngritjes së këtyre strukturave të reja të drejtësisë.

Por, Rama duket se ka bërë një hap pas dhe nuk do të pengojë më këtë reformë.

Tashmë, pritet që edhe pala tjetër, me në krye Sali Berishën dhe Ilir Metën, të dorëzohen për t’i lënë rrugë SPAK, që do të nisë arr*stimet “VIP” dhe do të ndë;shkojë të gjithë ata që kanë bërë zuIIume.

Prokuroria e Posaçme Antikorr.upsion pritet të jetë nisë brenda muajit mars, për të shk*tërruar gjithë kupolën kr*minale dhe korr.uptive.