/Bëhuni gati: Javën tjetër fillon dëbora, zonat me reshjet më të dendura

Bëhuni gati: Javën tjetër fillon dëbora, zonat me reshjet më të dendura

Temperaturat mesatare janë ulur me disa gradë gjatë kësaj jave në vend, ndërsa në vijim pritet që të fillojnë reshjet e dëborë duke na futur tërësisht në stinën e dimrit.

Paraditja dhe mesdita e së hënës së javës së ardhshme parashikohet të shoqërohen me reshje të dendura dëborë në pjesën veriore dhe veri-lindore të vendit.null

Reshjet pritet të ketë një intensitet 1-2 centimetër për orë, ndërsa në zona të caktuara parashikohet një intensitet më i lartë.

Ndërkohë që në veri parashikohet dëborë, reshje të dendura shiu do të vërehen edhe në zonën e Lezhës dhe Laçit.