December 6, 2023
Lajme

Belinda Balluku këshillon qγtetarët si të kυrsejnë energji: Lajini rrobat me 30 gradë

Në kushtet e një krize globale energjitike, zëvendëskryeministrja dhe njëherësh ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku udhëzon qytetarët shqiptarë që të kursejnë energji.

Përmes një postimi në “Facebook”, Balluku këshillon qytetarët që në shtëpi të përdorin lavatriçen sa më pak dhe të lajnë rrobat me 30 gradë.

“Kursejmë energjinë që ta kemi!”, shkruan Balluku krah videos udhëzuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *