Bën poza nga avioni, po ajo që fotografon “çmend” rrjetin… (FOTO)

  0
  402

  Nëse ju jeni nga ata njerëz me fat që nuk i keni frikë avionët, mund ta gjeni veten duke vështruar nga dritarja botën që ndodhet poshtë jush. Gjithashtu ju mund të përdorni telefonin dhe të fotografoni vendlindjen apo vendet e tjera për të parë si duken nga lart.

  Një udhëtar teksa bënte këtë gjë u çudit kur vuri re nga dritarja diçka që i vrau syrin dhe sigurisht këtë e vendosi në fokusin e telefonit të tij.

  Këtë fotografi ai e hodhi në Imgur me përshkrimin “Kam gjetur diçka teksa fluturoja mbi Denver, mund ta pikasni?”.
  Me një vështrim të parë dhe të shpejtë është e pamundur që ta vini re këtë, por do ju duhet të përdorni “Zoom” për ta pikasur. Pikërisht këtë gjë bënë komentuesit, por përsëri po hasnin probleme.

  “Mua më mori rreth 10 minuta kohë dhe prapë nuk gjeta gjë, dorëzohem”,- ka qenë një ndër komentet.

  Nëse shikoni me kujdes do të vëreni një penis, madhësia e të cilit është sa përmasat e katër shtëpive. Ai ndodhet tek pjesa e rërës dhe nëse ju e shikoni njëherë do ta keni shumë të lehtë që ta gjeni.

  Kanë qenë komentet ato që i kanë shtyrë njerëzit që ta vërejnë këtë detaj, ndërsa nuk dihet ende se përse banorët e kësaj zonë kanë bërë diçka të tillë.