/Bënin se.ks me lopë, dhi, kuaj dhe qen, 3 burrave iu ndodh gjëma (Foto)

Bënin se.ks me lopë, dhi, kuaj dhe qen, 3 burrave iu ndodh gjëma (Foto)

Tre burra janë dë.nuar me 41 vite bu rgim për arsye se kanë bërë marr.ëdhënie se.ksuaIe me disa lloje të kafshëve.

Matthew Brubaker, 31 vjeçar, Marc Measnikoff, 34 vjeçar dhe Terry Wallace 41 vjeçar, ishin arre.stuar në vitin 2018, nën ak.uzën se kanë bërë se.ks me 9 kuaj, një lopa, një dhi dhe disa qen, gjatë pesë viteve të fundit.

Ngjarja ka ndodhur në shtetin e Pensilvania të SHBA-së, dhe këtë të hënë ata u dë.nuan nga 20 deri në 41 vite bu rg.

Sipas raportit të agjencisë lokale të lajmeve, WTAJ, një adoleshent u detyra që t’i mbajë kafshët ndërkohë që ata e bënin aktln.

Sipas ligjit të shtetit të Pensilvania, kafshët janë pasuri e vendit, dhe ato duhet të ruhen dhe kultivohen me kujdes, ndërsa ndalohet ab uzimi i tyre.