/Bes Kallaku ne zi: Jep Iajmin per humbjen e personit të zemrës

Bes Kallaku ne zi: Jep Iajmin per humbjen e personit të zemrës

Aktori i humorit, Rasim Thaçi-Cima, është ndarë nga jeta pas një .beteje me C.ovid-19. Lajmi është bërë i ditur nga mediat kosovare.

Aktori prej ditësh trajtohej për Co.vid-19 dhe ndodhej në Mjekim Int.ensiv.

Lidhur me këtë lajm të trishtë ka reaguar dhe Bes Kallaku. Ai shkruan se kur largohet nga jeta dikush që vetëm ke qeshur, situata është edhe më e tr.ishtueshme.