Besoni ose jo, Bahar bëhet ushtarja më joshëse e ushtrisë turke

    0
    290

    Gaye Turgut përveç profesionalizimit në aktrim njihet edhe si një femër tejet joshëse.

    Situatat politike në vend padyshim që i prekin edhe artistët të cilët edhe kanë ndikim në opinion.

    Në Turqi nacionaliteti është i dukshëm tek popullata dhe për çdo ngjarje aktuale ata shprehin respektin dhe dashurinë që kanë për ushtrnë dhe flamurin e tyre.