/BIeu një çantë, gjeti një letër në të në kinezisht – e pabesueshme çfarë shkruante në të! (Foto)

BIeu një çantë, gjeti një letër në të në kinezisht – e pabesueshme çfarë shkruante në të! (Foto)

Një grua në Arizona tha se ajo bëri një zbulim mahnitës brenda një çante të re që bleu në një shitore: një shënim me sa duket i shkruar nga një i bur.gosur i dëshpëruar në Kinë.

Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, ka qenë Laura Wallace ajo që gjeti mesazhin, të shkruar në kinezisht, i futur brenda çantës së blerë.

Dhe ajo e kishte gjetur një kinez për t’ia përkthyer se çfarë shkruante në të:

“Të bur.gosurit në bur.gun e Yingshan në Guangxi të Kinës po punojnë 14 orë në ditë pa pushim në mesditë, vazhdojnë të punojnë jashtë orarit deri në 12 të mesnatë dhe kushdo që nuk e përfundon punën e tij do të rrihet.

Ushqimet e tyre janë pa vaj dhe kripë. Çdo muaj, shefi i paguan të bur.gosurit 2000 juan (265 euro).

Nëse të bur.gosurit janë të sëmurë dhe kanë nevojë për mjekësi, kostoja do të zbritet nga paga. Bur.gu në Kinë është ndryshe nga bur.gu në Amerikë”.

E shitorja ku është blerë çanta “Walmart” shkruan në një deklaratë mbi inci.dentin.

“Ne nuk mund të komentojmë në mënyrë specifike për këtë shënim, sepse nuk kemi asnjë mënyrë për të verifikuar origjinën e letrës”, thuhet në përgjigjen e Walmart.