“Big Βrother”, baηorët b. ëjnë … ks në mes të ditës, kαmerat k. αpin gjit.hçka (FOTO)

Një prej konkur/renteve që ngj/all më shumë de bate në shtëpinë e “Big Brother” në Greqi është Christina Orfanidou.

Ajo njihet për momentet er/otike dhe pro/vokuese, duke marrë vëm/endjen e madhe të ndje kësve në mediat sociale dhe jo vetëm.

Së fundmi, Christina tregoi marrëd/hënien e saj me njërin nga dy binjakët, Panagiotis Varouxis.

Ata u ka/pën në momente “të nx/ehta” me njëri-tjetrin. Pam/jet nga ky moment janë bërë virale në mediat sociale.

Një prej konkurrenteve që ngj/all më shumë de/bate në shtëpinë e “Big Brother” në Greqi është Christina Orfanidou.