/BIIokimi i fluturimeve në Rinas: Kreshnik Spahiu publikon foton dhe tregon kush qëndron pas grevës së kontrollorëve

BIIokimi i fluturimeve në Rinas: Kreshnik Spahiu publikon foton dhe tregon kush qëndron pas grevës së kontrollorëve

Bllokimi i fluturimeve në aeroportin e Rinasit për shkak të grevës së kontrollorëve ka sjellë kaos.

Reagimeve të shumta u është bashkuar edhe juristi i njohur Kreshnik Spahiu.

“PO NDODH: Qindra emigrantë duke fjetur në Aeroport, për shkak të grevës që organizon vëllai Jorida Tabakut i mbështetur nga Ilir Meta”, shkruan Spahiu në Facebook.

FOTO: