/Binjaket 22-vjeçare kërkojnë b.urrë të përbashkët, ky është kushti që ai duhet të plotësojë

Binjaket 22-vjeçare kërkojnë b.urrë të përbashkët, ky është kushti që ai duhet të plotësojë

Binjake, të bukura dhe plot sharm që nuk ngurrojnë ta ndajnë me ndjekësit e tyre në blogun personal ku postojnë vazhdimisht foto pro.vokuese.

Ato janë Adel dhe Alina Fakhteeva nga Rusia dhe siç duket janë të pandara nga njëra-tjetra. Bukuroshet me sa duket kanë ndërmend të rrinë gjithë jetën bashkë, sepse deklarata e tyre e fundit i ka shtangur jo pak ndjekësit e tyre.

Ato kërkojnë një b.urrë të përbashkët që të martohen të dyja më të, por me një kusht: Partneri i tyre i ardhshëm duhet të jetë shumë, shumë i pasur!

Binjaket 22 vjeçe vijojnë studimet në universitet në qytetin e tyre të lindjes, Kazan.