/Binjakët e vegjël ikin nga shtretërit, luajnë në pikë të natës (Video)

Binjakët e vegjël ikin nga shtretërit, luajnë në pikë të natës (Video)

Greyson dhe Judah Alders nga New Yersey i Shteteve të Bashkuara, ia dalin të ikin nga shtretërit në mes të natës që të luajnë së bashku.
Vëllezërit që sapo kanë mbushur dy vite, ndihmojnë njëri-tjetrin që ta kenë sa më të lehtë ikjen, transmeton Telegrafi.

“I kam gjetur shpesh jashtë shtratit dhe vendosa kamera për të parë se çfarë po ndodhte. Ata janë shumë bashkëpunues”, ka thënë nëna e fëmijëve lidhur me rastin.

Videoja e postuar më poshtë, tregon mënyrën se si dalin përjashta, si dhe një lojët e tyre gjatë kohës kur do të duhej të flinin.

https://youtu.be/U389XgI6n44