/Biondet e refuzojnë, por pasi shikojnë makinën e djalit bënë atë që nuk pritej

Biondet e refuzojnë, por pasi shikojnë makinën e djalit bënë atë që nuk pritej

Ky që do të shikoni më poshtë është një eksperiment social ku një djalë merr një makinë të mirë dhe ndal disa femra në rrugë.

Ai u kërkon vajzave që të dalin me të, fillimisht pa u treguar për automjetin luksoz dhe ato e refuzojnë hapur.

Pasi hipën në mjetin luksoz, vajzat ndërrojnë menjëherë mendje dhe i afrohen për të bërë xhiron e radhës, ose ndoshta, pse jo, edhe për të shkëmbyer numrat e telefonit me të.

Djali i pranon në automjet, por në fund, teksa shkojnë të gjithë për të pirë diçka, “ua fut” bukur. Videoja e mëposhtme tregon më së miri mbi materializmin në ditët e sotme.