Biri i aktorit që e duan shqiptarët shumë po kalon ditë të VËSHTlRA/ Le të Iutemi që të shpëtojë

0
488

Djali i William Levy-t dhe Elizabeth Gutierrez, dy aktorë më të dashur meksikan, po kalon ditë të vështira. 14-vjeçari,

Christopher Levy ndodhi në një spital në Florida pas një aksi ideal që do të zgjaste fondet në Weston.

Adoleshenti u dërgua me helikopter urgjent në spital dhe iu në nshtrua një operacioni, pasi karroca dhe golfit me të cilin po udhëtoni Christopher dhe rmbys, duke e bërë atë që duhet të përdorni në të njëjtën kohë.

Disa orë më parë Elizabeth dhe William reaguan në rrjetin e tyre automatik, për këtë moment në jetën e familjes Levy.

“Faleminderit të gjithëve që na njohin luteni për djalin tonë Christopher, si familje. 

Zoti është duke përdorur dhe shpejt Christopher-in dhe djemtë e tjerë. Me Zotin gjithçka është e mundur dhe ai mbron shërbëtorët e tij që i thërrasin.

Christopher është një fëmijë i besimit. 

Ne nuk dimë që Zoti ishte atje me fëmijët e tjerë dhe nuk kemi asnjëherë fjalorët e mirënjohjes ndaj Zotit që nuk bën më kurrë! 

Christopher-in që do të vazhdojmë të jetojmë një dritë do të ndriçojmë në një lojë të bejsbollit dhe në të gjitha fushat e jetës.