syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Biseda EROTlKE, s..s në internet pa u takuar asnjëherë, djali shkon ta shohë, truIIoset kur zbuIon se ajo vajza ishte…

Dy të rinj kishin nisur një lidhje dashurie pa u takuar fizikisht, por duke folur në rrjetet sociale.

Por i janë futur telasheve pasi vendosën të takohen disa kohë pas bisedave të gjata dhe e rotike në ch at.

Një 23 vjeçar, i lindur në Suzzara është d enoncuar në polici pas asaj që i bëri vajzës që e kishte njohur në internet.

Djali kur e pa, kuptoi se nuk kishte folur me vajzën që kishte përballë.

Ajo kishte përdorur profil të rr emë dhe foto jo të sajat gjatë gjithë kohës.

I tërbuar për këtë konstatim, i riu i kërkoi vajzës të dilte nga makina.

Ajo nuk pranoni të largohej, por ai e shtyu dhe e hodhi nga makina në rrugë.

Vajza jetonte në zonën e Kremones incidenti ka ndodhur më 11 gusht.

Mediat italiane shkruajnë gjithashtu se vajza refuzoi të shkonte në h otel me djalin e kjo e shtyu më shumë inatin e tij.