/Biznesmeni g ay shqiptar i përgjigjet KRlTlKAVE: Jam super pjeshkë

Biznesmeni g ay shqiptar i përgjigjet KRlTlKAVE: Jam super pjeshkë

Biznesmeni i njohur nga Tepelena, Elton Ilirjani, tërheq gjithmonë vë mendjen me daljet e tij në media, por edhe me postime në rrjetet sociale.

Ai ka pranuar hapur se është g ay, e kjo gjë e ka vënë përballë edhe disa reagimeve jo fortë të kë ndshme. Por me sa duket biznesmeni e ka një përgjigje për të gjitha këto reagime.

Në Instastory, ai ka postuar një foto ku qëndron i ulur në një bordurë, ku një shigjetë tregon drejtimin për në t ualet.

“Dedikuar inj orantëve dhe i diotëve; më marshi të k eqen dhe syri juaj në h ale; IshaIIah!”- shkruan ai mbi foton. ndërsa në një tjetër foto biznesmeni shkruan: më marshin të k eqen se jam super pjeshkë! Kanë bukë të hanë?/panorama