/Biznesmeni i prek të pa.smet studentes, por shikoni reagimin e saj…(VIDEO)

Biznesmeni i prek të pa.smet studentes, por shikoni reagimin e saj…(VIDEO)

Ky është momenti kur një studente e re kolumbiane kon fro nt ohet me një biznesmen, të cilin e aku z on se i pr e ku të p as me t kur ishin në tren.

Vajza e identifikuar si Annie i vihet pas n ga cmue sit në stacionin e metrosë në Sydney, të mbushur me pasagjerë.

“Isha në tren dhe ai më pr ek u të pas m et. Në fillim mendova se dikush më pr ek u me çantë, por u habita kur pashë dorë n e tij .

Ai u lar gua dhe askush nuk më ndihmoi”, – ka deklaruar Annie që nuk mund të ndalte lotët.

Burri që identifikohet si John, pretendoi se bëhet fjalë për një gabim: “E pashë vetë, ishte një burrë tjetër.

Policia tha se është duke hetuar pamjet dhe ka intervistuar Annie. SHIKO VIDEON

Ju siguroj që ishte një person tjetër”. Annie këm bën gul se ishte pikërisht ai që e pr ek u nga pas.