syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Biznesmeni i prek të pa smet studentes, por SHlKONl reagimin e saj…(VIDEO)

Ky është momenti kur një studente e re kolumbiane kon fro nt ohet me një biznesmen, të cilin e aku z on se i pr e ku të p as me t kur ishin në tren.

Vajza e identifikuar si Annie i vihet pas n ga cmue sit në stacionin e metrosë në Sydney, të mbushur me pasagjerë.

“Isha në tren dhe ai më pr ek u të pas m et.

Në fillim mendova se dikush më pr ek u me çantë, por u habita kur pashë dorë n e tij .

Ai u lar gua dhe askush nuk më ndihmoi”, – ka deklaruar Annie që nuk mund të ndalte lotët.

Burri që identifikohet si John, pretendoi se bëhet fjalë për një gabim:

“E pashë vetë, ishte një burrë tjetër. Ju siguroj që ishte një person tjetër”.

Annie këm bën gul se ishte pikërisht ai që e pr ek u nga pas.

Policia tha se është duke hetuar pamjet dhe ka intervistuar Annie. SHIKO VIDEON