/Bjondja dhe kuqsja tërbohen keq për një Genc: Ta fus p*dhin mu në gojë

Bjondja dhe kuqsja tërbohen keq për një Genc: Ta fus p*dhin mu në gojë

Të shumta janë videot e drejtpërdrejta (Live) që realizohen në rjetin social Instagram në botë. Dhe me sa duket, prej disa kohësh, edhe bashkëatdhetarët tanë kanë filluar ta ndjekin këtë tendencë dhe nuk kanë mbetur më pas sesa moshatarët e tyre përtej detit.

Por nëse jashtë shtetit këto video janë kryesisht për argëtim, në Shqipëri ka dalë e modës që njerëz të panjohur të degjenerojnë njëri-tjetrin me fjalë nga më banalet.

Kështu, në rastin konkret, dy vajza janë zënë me fjalë banale me njëra-tjetrën për një Genc. Nuk dihet se çfarë përfaqëson saktësisht Genci, por ky emër shfaqet gjatë bisedës së vajzave. Ato nuk ngurrojnë aspak të shajnë njëra-tjetrën në mënyrën më banale të mundshme, duke mos u shqetësuar se po i ndjekin shumë njerëz, mes të cilëve edhe fëmijë.

Për më tepër video e mëposhtme tregon mjaft qartë nivelin e degjenerimit që ka aritur një pjesë e shoqërisë. Ndoshta edhe për shkak të kësaj, politikanët tanë bëjnë qejf me popullin.

 

Video Player