Ble sallaten jeshile, ajo që gjen brenda saj e lë pa fjaIë (VIDEO)

0
348

Allen ishte duke përgatitur darkë me familjen në momentin që vuri re që në kuzhinë kishte një të paftuar.

Në kutinë e sallatës që ajo kishte blerë ndodhej një bretkosë e gjallë.

Ajo e regjistroi incidentin me celular dhe më pas i postoi pamjet në Twitter.

Në videon e postuar ajo dëgjohet duke thënë:

Oh Zot është me të vërtetë e gjallë.”
Ndërkohë që shumë nga përdoruesit e

Twitterit u bashkuan me ‘vuajtjen’ e Allen shumë të tjerë po i qanin hallin bretkosës e cila nuk kishte asnjë qëllim që të ‘shkatërronte’ darkën e askujt.

Një prej tyre shkruante:

Nuk e marr vesh pse njerëzit kanë neveri nga bretkosat. Ku blini jeshillëqe organike dmth që vinë nga natyra. Të paktën bretkosa ishte gjallë. Lëshojeni të shkretën, lajini dhe jeni në rregull.”

https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1161673730378141696&lang=en&origin=http%3A%2F%2Fgazeta-boterore.com%2Fpepsi%2F2019%2F08%2F19%2Fpo-behej-gati-per-darken-gruaja-gjen-bretkosen-e-gjalle-tek-sallata%2F&theme=light&widgetsVersion=219d021%3A1598982042171&width=550pxPrevious article