/BlE të fIerë me gruan, por zgjohet me vjehërrën (Video)

BlE të fIerë me gruan, por zgjohet me vjehërrën (Video)

Një organizatë shëndetësore nga Belgjika dëshiroi në mënyrë paksa “qesharake” të na tregoi për rre zikun me të cilin do të përballemi nëse ekspozohemi gjatë në diell.

Ky problem në Belgjikë është në rritje dhe duhej gjithsesi të ngrihej vetëdija për rr eziqet e qëndrimit të tepërt në diell.

Në kuadër të kësaj kampanje, ata i dërguan disa çifte në pushim, ku janë kënaqur dhe janë rrezatuar.

Në mbrëmje, kur kanë rënë për të fjetur, të da;shurat kanë bërë shaka me partnerët e tyre ku në mes të natës vendin e tyre ia lëshuan të ëm;ës, pra vjehrrës së me;shkujve dhe tërë këtë kamerat e kanë incizuar.

Qëllimi i fushatës ishte që të tregohet se si dielli shpejt e pIak lëkurën dhe se femrat, më shpejt se sa që mendojnë do të të duken si nënat e tyre.

Shikoni reagimin e meshkujve.

https://youtu.be/7kuhrHvrPdo