/Blen një palë rroba banje, por ajo çfarë gjen në xhep e ka habitur

Blen një palë rroba banje, por ajo çfarë gjen në xhep e ka habitur

Adam Travers, 33 vjeç, shkoi në një dyqan për të blerë një palë rroba banje, por ajo që gjeti në xhep ishte e habitshme. Burri kishte shpenzuar vetëm 10 euro për blerjen e tyre. Ai u shqetësua shumë kur gjeti në xhepin e tyre 9 d oza dr.oge.

Ajo që e tr.embi më shumë çiftin ishte fakti se fëmija mund të binte në kontakt me piIuIat dhe mund t’i konsumonte. “Jam i tro. nditur. Nëse do t’i gjente fëmija im, pasojat do të ishin të rë.nda. E nëse do të niseshim për pushime, sigurisht që do të kishim probleme të mëdha në aeroport, duke rrezi.kuar pa dashje edhe bu.rgun”, tregon Adams.

PoIicia analizoi do.zat dhe thotë se janë antid.epresivë, por që shpesh përdoren edhe si dr, ogë. Dyqani ku u blenë pantallonat e shkurtra, ka deklaruar se e ka prerë kontratën me firmën që e furnizonte me veshje.