syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Bleona: “Dua bυrre te me “ηgορ ne shtrαt” se shqiptaret kan qeΙΙuar te dobët…

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti kur u pyet nëse do të marrë

shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.

“Burri më duhet burrë, të më rr ahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj.

“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rr ahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti kur u pyet nëse

do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe JeniferLopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.

“Burri më duhet burrë, të më r rahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *