syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Bleu patate i la në sirtar dhe iku te i DASHURl, 22-vjeçarja truIIoset kur kthehet në shtëpi

Një grua nga Franca u frik ësua kur u kthye në banesën e saj pas disa muajsh larg, pasi gjeti patatet mutante që ishin shndërruar plotësisht.

Donna Porée, nga Caen, kishte blerë një qese me patate në një supermarket në muajin mars, por ndërsa masat e

bllokimit u njoftuan në vend, ajo me shpejtësi u largua për t’u karantinuar me të dashurin e saj në anën tjetër të qytetit.

Sigurisht, kur e lini banesën tuaj me nxitim, siguroheni që keni marrë me vete telefonin, portofolin,

çelësat, por thesi i patateve në raftin e kuzhinës është i fundit që ju vjen në mend.

Sidoqoftë kur 22-vjeçarja u kthye në banesën e saj muajin e kaluar, u shokua pasi pa që patatet kishin filluar të mbinin dhe të pushtonin banesën e saj.

Ajo tha: Ndërsa hapa derën e përparme, vura re një formë të çuditshme në pjesën e pasme të kuzhinës.

Ndërsa drita ishte fikur nuk arrija të kuptoja se ishin patatet.

Vetëm pasi hapa grilat, unë vura re këtë pamje të jashtëzakonshme.

Unë u tmerrova në fillim, por pasi kuptova se çfarë ishte, qesha shumë dhe ndava një video në Snapchat.