syntax error, unexpected '<', expecting end of file

B*mba e radhës: DaIin provat! Andi dhe Melisa janë ÇlFT (Foto)

Melisa dhe Andi janë përfolur shpesh për një lidhje dashurie.

Gjithçka ka nisur nga koha kur Fationi e ak uzoi Melisën se kishte kryer marrëdh ënie me një tjetër konkurrent, i cili u aludua nga të gjithë të ishte Andi.

Më pas, në rrjet qarkulloi dhe një foto e tyre. Megjithatë, Melisa nuk e vonoi një reagim dhe i hodhi poshtë këto lajme.

Historia e tyre u kthye sërish në fokus, pas një deklarate të bërë nga Shqipe Hysenaj ditën e djeshme. Ish-konkurrentja e ‘Përputhen’ tha se Andi dhe Melisa janë bashkë dhe po i gënjejnë të gjithë.


Kjo deklaratë ka nxitur kërkimet në rrjet. Faqe të ndryshme në Instagram kanë kapur disa detaje për të provuar lidhjen e tyre. Në disa foto të publikuara, dyshja shfaqen të veshur me të njëjtin kapuç.


Në disa foto tjera, ndjekësit kanë vënë re detaje të ngjashme në shtëpitë e tyre. Kjo i ka bërë ata të mendojnë se dyshja kanë qenë në shtëpinë e njëri-tjetrit dhe se mes tyre ka vërtetë dicka.