/“Bora Zemani është fe mra më mendjemadhe”, ish-konkυrrentja e Përρυthen tregon çfarë i bëri moderatorja

“Bora Zemani është fe mra më mendjemadhe”, ish-konkυrrentja e Përρυthen tregon çfarë i bëri moderatorja

Antonia Gjoka, ish-konkurentja e “Përputhen”, ka qenë së fundmi e ftuar në emisionin “Glamour Zone”, ku për herë të parë foli për marrëdhënien me moderatoren e mirënjohur Bora Zemani.

Gjatë intervistës së saj, Antonia rrëfeu një histori me Borën, ku tregoi një anë të panjohur të moderatores.

Ester Bylyku: Cila nga femrat e show bizit, është më mendjemadhe sipas mendimit tënd?

Antonia Gjoka: Bora Zemani. Duke qenë se kemi rastisur në të njëjtin korridor dhe nuk jemi përshëndetur. Më ka qëndruar e ftohtë.

Ndoshta ashtu ka natyrën e saj. Por unë jam 2-fish më e ftohtë në momentin që nuk shoh mirësjellje.