/Brιtma të njerezeve të tmεrruar! Del videoja kur ish poIici vrεt Pjerin Xhuvanin ne Elbasan

Brιtma të njerezeve të tmεrruar! Del videoja kur ish poIici vrεt Pjerin Xhuvanin ne Elbasan

Para dy ditësh një ngjarje tejet e rë.n.dë tr.o.nditi Elbasanin, teksa si shkak e shit-blerjes së votës.

Më konkretisht kon.f.l.ikti nisi pasi pjesëtarët e grupit që Partia Demokratike i quan “struktura e mbrojtjes së votës”,

ndaloi dhe tentoi të kontrollonte me forcë në makinë ku dyshonin se ishte një mbështetës i PS-së. Kujtojmë që Arbër Papleka në mbrojtje të vetes që.l.l.oi me a.r.m.ë. z.j.a.r.ri.

Nga ngjarja mbeti i v.r.a.rë Pjerin Xhuvani dhe u p.l.a.go.sën katër të tjerë, përkatësisht Emiljano Prenga,

39 vjeç, Pavlo Vuksani, 50 vjeç, Eltjon Bodinaku, 32 vjeç, Xhensila Sota, 27 vjeçe (punonjëse e policisë).

Pas këtij incidenti, është publikuar një video amatore nga disa kalimtarë me makinë, të cilët duken të t.er.ro.ri.zuar dhe mundohen t’i fshihen p.l.u.m.bave, teksa në sfond dëgjohen të sh.t.ënat me .a.r.m.ë.

https://player.boostplatforms.com/video?id=1619195884640