Brenda anijes më të madhe në botë,pamje MAHNlTËSE

0
356

Kemi parë shumë anije të mëdha, por kjo si duket u’a kalon të gjithave.

E gjerë dhe e gjatë, e konstruktuar në mënyrë të ja shtëzakonshme, ka thuajse vend për të jetuar gjithmonë aty.

Momentalisht po llogaritet si njëra nga anijet më të mëdha në botë.

Më poshtë i keni fotot brenda anijes, ndërsa siç edhe mund t’a shihni, ajo posedon fusha tenisi, parqe të ndryshme, parking si dhe hapësira të tjera të pafundme.