Brenda vendit sekret ku pasanikët “fshehin” super veturat e tyre luksoze (Foto)

0
348

Brenda vendit sekret ku pasanikët “fshehin” super veturat e tyre luksoze (Foto)
Ky është parkingu i fshehtë nëntokësor i makinave “Bat Caves”, ku pronarët e pasur paguajnë mijëra funte në vit për të parkuar Aston Martin, Bentley, Ferrarit, Lamborghinit dhe Mercedesët e tyre me vlerë miliona funte.

Ky vend sekret ndodhet në Londër. Aty pasanikët ruajnë veturat e shtrenjta dhe madje i “fshehin” ato nga gratë e tyre.

Ata paguajnë rreth 110 euro në javë për të ruajtur super veturën që kanë, transmeton tema.

Është interesant fakti se si shumica e këtyre veturave janë seri unike, dhe dallojnë shumë nga seritë e zakonshme si nga pjesa e brendshme ashtu edhe nga ajo e jashtme.