Breshër “i ç.mendur” në Tiranë, zbardhet kryeqyteti

  0
  393

  Reshje të dendura shiu dhe breshëri kanë prekur Tiranën këtë pasdite.

  U deshën vetëm rreth 15 minuta që kryeqyteti të zbardhej i tëri.

  Sigurisht, reshjet e rëna kanë shkaktuar edhe përmbytje në disa lagje të kryeqytetit.

  Shqiperia ime ju sjell foto dhe video :

  Breshëri në Tiranë, vështirsi edhe në qarkullim!

  Posted by SHQIPERIA IME on 2019 m. balandžio 11 d., ketvirtadienis