/Burri BRAKTlS gruan edhe fëmijën 10-vjeç Live në emision: Është me k ancer nuk e dua më!

Burri BRAKTlS gruan edhe fëmijën 10-vjeç Live në emision: Është me k ancer nuk e dua më!

Familja dhe njerëzit duken në momentet më të vështira që çdo kush mund të ketë, qoftë sëmundje e rëndë, apo problem tjetër.


Një rast i pazakontë ka ndodhur mënjë familje nga Berati, burri ka braktisur bashkëshorten e tij së bashku me fëmijën e tij 20 vjeçar sepse mori vesh sepse gruaja e tij ishte prekur nga kjo sëmundje.

Ajo ashtu tek-tuk ka marrë guximin edhe ka ardhur në studio për të kërkuar ndihmë pasi nuk ka asnje mbështetje. Ja cfarë thotë ajo:

“Unë jam njohur në lajmësi në një dasëm. Fejohem në shkurt dhe martohem në maj. Tani, siç çdo çift shikoja jetën për më mirë.

Në momentin që unë u martova nuk e dija që lozte kumar.E kisha dëgjuar nga të tjerët se kumari dhe alk*li janë në vese.

Ndërkohë që unë e zbuloj këtë që ky luan kumar, u largova nga Saranda drejt Greqisë. Edhe në Greqi i njëjti fat na priste, ai luante kumar dhe hante nga rroga ime.

Kur jam shtruar në spital, ka qenë djali 4-muajsh. Ai gjithë lekët i la në bixhoz. E vetmja mundësi që të ndahesha ishte pasaporta ime. Lek nuk kishte, unë nuk s’kisha ku t’ia mbaja”, tha ajo.

“Sot nëna po përballet me një gjendje të rënduar psiko sociale dhe veç ketij problemi ajo nuk po arrin dot të marrë pensionin ushqimor për djelin , një detyrim që babai I fëmjës duhet ta jap pasi i takon me ligj.

Sot nëna bën apel për ndihmë”-përdundon emisoni “Zemer e hapur”