/Burri i FLlRTON me dasmoret, nusja shqiptare bën NAMlN në dasmë (Video)

Burri i FLlRTON me dasmoret, nusja shqiptare bën NAMlN në dasmë (Video)

Burri fIirton me dy dasmore, nusja çme ndet dhe fli rton me këngëtarin, kjo është tematika e videoklipit të këngëtares shqiptare Bebe Rexha e cila është bërë për herë të parë nuse pikërisht për këtë projekt.

Në videoklip Bebe shfaqet një nuse moderne, por paksa e çm endur. Ajo i kërkon dhëndrit ta d;ashurojë më shumë, por ai nis e fl irton me dy vajza gjatë dasmës.

Bebe nga lNATl Pl dhe merr mikrofonin duke kënduar e kërcyer teksa nuk ia ndan sytë këngëtarit i cili është Jax Jonas.

Kënga është pëlqyer shumë nga publiku dhe videoklipin mund ta ndiqni më poshtë.