/Burri ishte i dehur, gruaja … me grekun. Drama e pabesueshme e çiftit korçar (Video)

Burri ishte i dehur, gruaja … me grekun. Drama e pabesueshme e çiftit korçar (Video)

Pushimet në Korçë për një çift të cilët kishin marrë me vete edhe kumbarin nuk kanë shkuar ashtu siç duhet.

Gazetarja e “Aldo Morning Show” tha se një ditë para se të ktheheshin në Greqi burri ka zbuluar tradhtinë e gruas me kumbarin.
Sipas gazetares burri ishte dehur dhe kishte vajtur të flejë ndërkohë gruaja dhe kumbari i tyre kanë fjetur bashkë.

“Një çift shqiptar që jetonte në Greqi është kthyer në Korçë për pushime. Me vete çifti kishte marrë edhe kumbarin grek që i kishte pagëzuar. Një natë përpara se të largoheshin nga Shqipëria burri kishte pirë shumë alkool dhe është shtrirë për të fjetur.

Pasi gruaja është siguruar se burrin e ka zënë gjumi ka shkuar në dhomën ku qëndronte kumbari dhe ka kaluar disa momente romantike me të. Kur burri është zgjuar në mëngjes ka zbuluar se ç’kishte bërë gruaja, ai i ka grisur pasaportën dhe më pas ka rrahur kumbarin.

Më pas burri është kthyer vetëm në Greqi dhe i ka thënë gjithë fisit se është ndarë me gruan”, tha gazetarja.