/Burri ja DRODHl gruas, por sho kohet nga ajo që zbuIon më pas

Burri ja DRODHl gruas, por sho kohet nga ajo që zbuIon më pas

Ai ka treguar një histori tradhtie bashkëshortore duke e bërë publikun të shpërthejë në të qeshura.

“Erdhi burri në shtëpi. Kishte qenë me një të dashur.

Hyri në sallon, hoqi pardesynë, kur sheh në pasqyrë që e dashura i kishte lënë një shenjë në qafë.

“Mos” s’e mbulonte dot. I tha gruas që ishte në kuzhinë: “Grua po iki të marr djalin tek kopështi…”.

“Ka ardhur djali”, i tha ajo. Fati këtij erdhi djali ta takonte para gruas. Ky e ngriti djalin hopa dhe vetëm kur bërtiti.

Erdhi gruaja e pyeti çfarë ka. “Po ky qenka bërë qen. Rrugaç”, tha ai dhe i tregoi gruas shenjën në qafë.

“Shih si m’i nguli dhëmbët”, i tha. Po ju nuk e dini çfarë i tha gruaja”.“Shyqyr që e pe vetë se s’do më besoje.

Shiko si më ka bërë mua”-i tha gruaja dhe i tregoi gjoksin”, rrëfeu me humor Rrema.