/Burri kafshon GJARPRlN pasi e PlCKOl, e pabesueshme cfare i ndodh, mjeket ngeIën me gojë hapur

Burri kafshon GJARPRlN pasi e PlCKOl, e pabesueshme cfare i ndodh, mjeket ngeIën me gojë hapur

Një burrë indian që u kaf shua nga një gjarpri bëri ha kmarrje të menjëhershme ndaj zvarranikut, duke e ka fshuar dhe duke vr arë atë, njoftoi i babai i vi ktimës.

Raj Kumar ishte duke pushuar në shtëpi në Etah, shtetin verior të Uttar Pradesh, duke shijuar një pije al koolike kur një gjarpër iu fut brenda dhe e ka fshoi atë.

“Gjarpri e ka fshoi atë. Kështu, ai e ka fshoi atë dhe e përtypi në copa, “tha babai i tij, Babu Ram.

Familja e dërguan Raj-in në spital, ku u tha se gjendja e tij ishte kritike, dhe solli gjarprin e përtypur së bashku për t’u treguar mjekëve.

Zvarraniku që e bëri atë u raportua të ishte një gjarpër minjsh, që ekspertët e konsiderojnë zakonisht jo he lmues.