/Burri kap mat gruan police, e tra.dhtonte me koIegun e punës që e kishte regjistruar si “Klodiana”

Burri kap mat gruan police, e tra.dhtonte me koIegun e punës që e kishte regjistruar si “Klodiana”

Tra.dhëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një ma.rrëdhënie ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër.

Kësaj radhe rasti vjen nga dy efektivë të policisë që kanë një marr.ëdhënie të fshehtë ja.shtëmartesore. Publikimi i bisedës është bërë në Facebook nga fanpage-i “Lolita”, të cilët kanë shpjeguar se është burri i efektives së policisë që e ka zënë mat gruan e tij me koIegun e punës.

Me sa duket Ministria e Brendshme nuk i trajnon shumë mirë policët.

I bëjmë thirrje Ministrit të Brendshëm, Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë t’i trajnojnë pak më mirë këta policët. Se jo vetëm që nuk dinë të ku.rvërojnë, po nuk dinë as të fshehin gjurmët. Të shënosh emrin e dashnorit si emër gruaje “Klodiana” dhe prapë të të kapë burri në flagrancë, imagjinoni ç’mund t’ju bëjë kr.imineli këtyre”, ka shkruar administratori/ja e “Lolitës”.