Burri përpiqet t`i mësojë maces lëvizje të reja, por zbulon diçka edhe më të pabesueshme kur e leviz ate!

  0
  275

  Pronari i maces vendosi ta testojë këtë teori për veten dhe rezultatet janë qesharake.
  Në fillim, ai mendoi që thjesht të vizatonte një rreth dhe të shihte nëse i përkëdheluri i tij do ishte i gatshem te ulej brenda rrethit. Kur pa se macja nuk donte ne ulej ne rreth, ai vendosi ta ndryshojë planin dhe t’i ofrojë një shans për t’u ulur brenda një katrori .

  Edhe pse macja nuk pranoi te ulej ne asnjeren prej tyre , njeriu vendosi të mos dorëzohej.

  Së fundi, ai erdhi me idene e përsosur për të joshur macen e tij,duke vizatuar nje pentagram(yll me pese cepa.)Dhe keshtu ‘topi i leshit’ u ul ne pentagram. A është kjo thjesht një rastësi apo verteton të gjitha teoritë se macet demonike janë të vërteta? transmeton 10gjera.com.
  Ky eksperiment ka arritur ne nje konkluzion i cili duhet të nxisë një debat interesant me miqtë tuaj adhurues të kafshëve dhe anëtarët e familjes.