/Burri prét 2 fëmijë njëherësh me gra të ndryshme, gruaja zbuIon dáshnoren e të SHOQlT në të njëjtin spítaI

Burri prét 2 fëmijë njëherësh me gra të ndryshme, gruaja zbuIon dáshnoren e të SHOQlT në të njëjtin spítaI

Të lindurit do të thotë të jetë një nga momentet më magjike të jetës – por, për këtë nënë, momenti ishte në drámatik nga pábesia e burrit të saj.

Një mami që ishte në ndryshim në atë kohë, mbeti e hábitur kur nëna zbuloi se partnerja e fshéhtë i burrit të saj.

Ishte gjithashtu në të njëjtin spítal duke lindur.

Punonjësja e kujdésit shéndetësor, nga SH.B.A., ishte ulur afër çiftit në kohën kur nëna u përball me burrin e saj, dhe kapi reagimin në kamera.

Postimi, i cili u ngarkua vetëm dy ditë më parë, ka marrë mbi 82,000 reagime, dhe 4,100 komente nga përdoruesit e Reddit.

Kuptohet, konsensusi i përgjithshëm ishte se përdoruesit ndjeheshin kéq për gruan e trádhëtuar që po bëhej nënë.

SHIKONI VIDEON KETU