syntax error, unexpected '<', expecting end of file

BURRI SAJ VENDOSI KAMERA NE DHOMEN E FEMIJEVE PER TE VEZHGUAR SJELLJEN E ÇUDlTSHME TE GRUAS SE TIJ DHE ZBULON …!!!(VIDEO)

Kjo video e publikuar në rrjetet sociale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, pasi kjo nënë i mbajti një “se kre t” bashkëshortit.


Ky i fundit vendosi të vendoste kamera në dhomën e fëmijës së tij.

Sigurisht, vendosja e një kamere në dhomën e fëmijës është alternativë e mirë, për të parë çdo gjë që ndodh në dhomën e tyre.

Pjesa më e vë sh tirë e nënave është të vendosin në gjumë fëmijët e tyre, ndërsa ndërsa më e vë sh tirë akoma është të mos i zgjojnë pasi i ka zënë

Kjo është arsyeja pse disa njerëz gjejnë metodat më të rralla për të dalë fitimtare, si kjo nënë, e cila vendosi të rrinte në dhomën e foshnjës së saj e shtrirë në dysheme

Situata e veçantë u kap nga kamera e sigurisë që babai vendosi, disa ditë më parë.

Në fillim, ai mendonte se ishte një ngjarje par a nor m ale, por më pas ai e kuptoi atë që po ndodhte, kështu që ai nuk he zitoi të publikonte videon në Youtube dhe e quajti atë “nënë pa ran orma le”

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkameraefshehte%2Fvideos%2F754730104866913%2F&show_text=0&width=560