Burri tregon per marredhenien e tij me gruan,ajo ne shtrat eshte …

  0
  370

  Një 30 vjeçar ka rrëfyer për “The Sun” problemin me seksin me gruan e tij. Ai ka treguar se seksi me gruan e tij ishte mahnitës, derisa në jetën e tyre erdhi vajza e vogël.

  “Jeta ime seksuale me gruan time, është si mos më keq që nga lindja e vajzës sonë të vogël.

  Më bën të ndjehem kaq i refuzuar.

  Kemi qenë së bashku për tre vjet dhe ne nuk ishim në gjendje t’i mbanim duart anash njëri-tjetrit.

  Por, tani ajo do të ketë seks me mua vetëm kur është e dehur dhe më e relaksuar.

  Unë jam 30 vjeç, ndërsa ajo është 28 vjeç.

  Kur bëjmë seks ajo më bën të ndihem nën presion për ta bërë atë për sa kohë që mundem, sepse kurrë nuk është mjaftueshëm për të.

  Unë nuk mund të relaksohem dhe të kënaqem me seksin me të nën gjithë atë presion të shtuar”, shkruan ai.

  Përgjigja e psikologes:

  Fakti që gruaja jote bën gjithë këtë përpjekje të veçantë për një javë, tregon sa shumë ju do, por të qenit një nënë e re është vërtet e lodhshme.

  Megjithatë, seksi më i rrallë e bën më të vështirë që ai të zgjasë më shumë.

  Zgjedhja më e mirë ndoshta do të ishte që ju të përgatisni ushqim ose të vendosni vajzën tuaj në shtrat, në mënyrë që gruaja të jetë më e relaksuar.