/Burri u fut të rregullonte kabullin në bodrum, ajo që i del përpara e Ia pa frymë (Video)

Burri u fut të rregullonte kabullin në bodrum, ajo që i del përpara e Ia pa frymë (Video)

Një ngjarje e pazakontë i ka ndodhur një burri i cili kishte shkuar në bodrumin e shtëpisë për të rregulluar një kabull që nuk furnizonte më me energji pjesën e sipërme të shtëpisë.

Kur ka vajtur atje, ai është hasur me një surprizë me të vërtetë të frikshme.

Burri nga Teksas i Shteteve të Bashkuara gjeti plot 45 gjarpërinj, të cilët ishin mbledhur përqark.

Prandaj, ai thirri një kompani në Shtetet e Bashkuara përgjegjëse për heqjen e kafshëve të rrezikshme.

Në momentin që ata kanë mbërritur kanë parë skenën, të cilën e kanë quajtur me të vërtetë të pazakontë.

Pamjet ata i kanë publikuar dhe në rrjet, ku dhe po bëjnë xhiron.


https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBigcountrysnakes%2Fvideos%2F612711535870730%2F&show_text=0&width=560