/BURRI VENDOS KAMERA QË TË SHOHË SE ÇFARË BËN GRUAJA GJATË DITËS DHE JA ÇFARË SHEH

BURRI VENDOS KAMERA QË TË SHOHË SE ÇFARË BËN GRUAJA GJATË DITËS DHE JA ÇFARË SHEH

GRUAJA ISHTE GJITHMONË E LODHUR, BURRI VENDOSË TA SHOHË SE ÇFARË BËN AJO GJATË DITËS DHE JA ÇFARË SHEH.

Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë.

Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij, transmeton Lajmeflesh.com

Shikojeni videon e publikuar në YouTube më poshtë:

https://youtu.be/q-Weuk9uVI8