/“BURRl i shoqes më bëri atë natë të ç mendur, s’kisha provuar më parë diçka të tillë

“BURRl i shoqes më bëri atë natë të ç mendur, s’kisha provuar më parë diçka të tillë

E dashur psikologe Deidre, dua të ndaj me ty një histori shumë personale dhe dua një përgjigje të sinqertë.

Shoqja ime erdhi dhe më tregoi se dyshonte se burri i saj e tra.dhtonte, por nuk e kishte gjetur akoma se më kë.

Unë u mundova ta qetësoj dhe t’i them se kjo nuk mund të jetë e vërtetë dhe se ai asnjëherë nuk mund ta bënte këtë gjë. Por e vërteta është se unë jam dashnorja e tij…

Kemi rreth 4 muaj që takohemi rregullisht në shtëpinë time. Unë jam 35 vjeçe dhe jam beqare, ndërsa ajo është 40 dhe i martuar me shoqen time më të mirë.

E gjitha nisi një ditë që unë kisha probleme me makinën, dhe shoqja ime mori burri e saj në telefon që të më ndihmonte.

Pas kësaj, ai më telefonoi një ditë dhe më pyeti se a kisha më probleme, dhe për cdo gjë mund ti kërkoja ndihmë atij. E kuptova që më n.gacmonte, por disi më joshi kjo lidhje e ndaluar.

Një ditë e ftova në shtëpi dhe i thash se kisha probleme me automatin dhe se më fikeshin dritat por nuk e kuptoja nga se.

Erdhi, bëri sikur i pa dhe unë i nxora një gotë verë. Nuk kaluan as 20 minuta dhe ne përfunduam duke bërë s*ks të shfrenuar në krevatin tim.

Ai më çmend me pozicione që si kam provuar kurrë më parë. Kaloj në org.azmë disa herë dhe nuk e heq dot mendjen edhe pasi ai ikën.

Dua ta ndaloj këtë sepse nuk mundem tia bëj shoqes time, por nuk e gjej dot forcën të mos e takoj.

Ai thotë se mund ta ruajmë këtë lidhje të fshehtë sepse të dyve na bën mirë, dhe gruaja e tij ska nevojë ta marrë vesh, sepse të dy ne nuk duam ta lëndojmë…

A ka ndonjë mënyrë që të vazhdoj me të por shoqja ime të mos e marrë vesh dhe të mos lëndohet?”

Përgjigjja e psikologe Deidre: Jo, nuk ka asnjë mënyrë. Ti ose duhet ta ndalosh menjëherë këtë lidhje dhe ta lësh atë çift të qetë, ose mblidh forcat dhe tregohu e sinqertë me shoqen, pastaj është punë për të si do ta zgjidhë dhe a do jetë më me burrin apo jo. Sa më shpejt jepi drejtim sepse nëse e merr vesh nga dikush tjetër, gjërat do të jenë më keq.